Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reobre la piscina municipal

30 de juliol de 2019


L’aigua compleix tots els paràmetres de salubritat i qualitat, tot i el color verdós que presentarà durant unes hores, a causa del vinil que recobreix l’espai

 

Avui es reobre la piscina municipal en el seu horari habitual, de les 11 a les 20 h, després dels treballs de neteja realitzats en motiu de les destrosses ocasionades per la forta tempesta de dissabte. L’aigua de la piscina gran, tot i presentar un to verd clar, compleix tots els paràmetres de salubritat i qualitat. De fet, el color verdós no es deu a l’aigua, sinó al vinil que recobreix la piscina, que es preveu recuperi el seu to habitual a mesura que passin les hores.


Relació directori

Piscina municipal

  • Adreça C/ Pau Casals (nucli urbà)
  • Horari 11-20 h
  • Telèfon 93 828 10 27 (Poliesportiu municipal)
  • Email esports@vacarisses.cat


  • Inaugurada la nova temporada de la piscina municipal

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats