Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Els infants del Casal d’estiu graven un curtmetratge

29 de juliol de 2019


“Vacarisses és el poble de la vaca” s’ha realitzat amb la tècnica stop motion

 

Durant quatre sessions de tres hores cadascuna, els infants del Casal d’Estiu han gravat el curtmetratge Vacarisses és el poble de la vaca. Durant el procés, han reflexionat sobre el municipi on viuen i creixen, tot investigant-ne els orígens i els costums i tradicions.

 

A més, han treballat tècniques de videoanimació i gravació, així com diferents mètodes de realització de stop motion (pixilaxió, clay motion, cut out). Així, han pogut desenvolupar la seva imaginació i creativitat a través del dibuix, la imatge, la paraula i la música.

 

Totes les activitats d’aquest taller s’han realitzat de forma participativa i reflexiva, per transmetre la importància del treball en equip al món del cinema. I és que tant les figures com els escenaris de les animacions que apareixen al curt s’han creat col·lectivament, mitjançant jocs, pluges d’idees, debats i altres dinàmiques.

 

Vacarisses és el poble de la vaca es va presentar el passat 22 de juliol, al Casal de Cultura. La voluntat és repetir el projecte l’estiu vinent, de manera que, any rere any, es pugui copsar com canvia la mirada del nostre municipi a través de les futures generacions.

   • Curtmetratge "Vacarisses és el poble de la vaca"

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats