Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Formació sobre youtubers, al Pack Jove

18 de juliol de 2019


El jovent de les activitats d’estiu estrena l’aula multimèdia de la Biblioteca El Castell per aprendre sobre el funcionament del YouTube

 

El Pack Jove ha estrenat l’aula multimèdia de la Biblioteca El Castell, que l’Ajuntament de Vacarisses ha acabat d’equipar recentment. L’activitat que ha albergat l’espai ha estat una formació sobre youtubers, a càrrec del bibliotecari Joan Garrigo.

 

Així, s’hi han tractat temes com què hem de saber per obrir un canal del YouTube, exemples correctes a seguir o quant guanya realment un youtuber i quants seguidors li calen. Més enllà de les sessions del Pack Jove, les persones assistents a la formació que ho desitgin poden posar en pràctica els coneixements apresos, gravant un vídeo els dies 29 i 30 de juliol a la tarda, a la mateixa biblioteca.

 

I és que hi ha moltes maneres de ser youtuber. El més important és que el jovent en conegui els procediments correctes i segurs, ja que no tot el que trobem a la xarxa és cert. En aquest sentit, l’objectiu d’aquestes sessions és que el jovent aprengui quins són els millors criteris a l’hora de crear i publicar vídeos a les xarxes socials.


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell

 • Adreça C/ Major, 3
 • Horari Horari reduït per les mesures de desescalada de la Covid-19:
  De dilluns a divendres, de les 17 a les 20 h, i els dissabtes, de les 10 a les 13 h. Els dimecres al matí, només s'atendran trucades, al 93 828 11 14.

  Tanca el dimarts 23 de juny, del 3 al 18 d’agost (ambdós inclosos) i el dilluns 7 de desembre.
 • Email b.vacarisses.ec@diba.cat
 • Telèfon 93 828 11 14
 • Web http://bibliotecavirtual.diba.cat/vacarisses-biblioteca-el-castell


 • Formació del Pack Jove, a la Biblioteca El Castell.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats