Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’amplia la col·lecció local de la biblioteca

16 de juliol de 2019


S’hi afegeix un fons especialitzat en Biblioparcs i centrat en els parcs naturals de Montserrat i Sant Llorenç del Munt i l’Obac

 

La col·lecció local de la Biblioteca El Castell ha sumat el fons especialitzat en Biblioparcs, centrat en els parcs naturals de Montserrat i Sant Llorenç del Munt i l’Obac. A més, ha canviat la manera de mostrar la secció per facilitar la tasca de les persones usuàries a l’hora de buscar informació al respecte. Ara, s’ubica en uns cistells amb la marca del fons i pictogrames que la identifiquen. El nou fons s’afegeix als de senderisme i pedra seca, també dintre la col·lecció local i que podeu trobar a l’àrea de revistes i diaris, al Punt d’Informació Turística de Vacarisses.


Relació directori

Biblioteca El Castell  • Cistells amb el fons especialitzat.
  • Un dels llibres que es poden trobar al nou fons.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats