Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Tercer premi per al grafit sobre reciclatge de la Colònia Gall

27 de febrer de 2019


Sota el títol Bodegó en descomposició, es va pintar el passat 18 de novembre, en el marc de la campanya de conscienciació Excuses o separes

 

A principis del passat mes de novembre, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i els ajuntaments de la comarca van endegar la campanya Excuses o separes per conscienciar la població sobre la importància de separar els residus generats a casa i aprofitar-los al màxim. Des de llavors, s’han organitzat diverses accions comunicatives.

 

Una d’aquestes va ser un Festival d’Street Art, consistent en la pintada d’un mural sobre la matèria orgànica i el seu reciclatge com a temàtica. A Vacarisses, el certamen va tenir lloc el 18 de novembre, a la Colònia Gall.

 

Els premis del concurs de grafits es van lliurar la setmana passada, a Castellar del Vallès, en un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana. Precisament, el grafit del nostre municipi, Bodegó en descomposició, va quedar en tercera posició, dintre la categoria de professionals. La creació és obra de David Sánchez, Mar Sánchez, Sergi Lanau i Oriol Mullor, que s’han endut 500 euros de premi.

 

Amb aquesta actuació, s’ha volgut apropar el reciclatge al públic jove, d’una manera original i trencadora. A més, les pintures utilitzades per als murals, tant els esprais com les pintures plàstiques, tenien una base a l’aigua i amb certificat ecològic, per tal de generar el menor impacte possible en el medi ambient.  • Pintada del grafit a la Colònia Gall.
  • Acte de lliurament dels premis.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats