Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es presenta l’Associació del Parc Rural del Montserrat

28 de febrer de 2019


Dimarts va tenir lloc l’acte fundacional a l’Ajuntament de Collbató

 

Dimarts, es va celebrar l’acte fundacional de l’Associació del Parc Rural del Montserrat, a l’Ajuntament de Collbató. Van assistir-hi el vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras, així com representants dels dotze municipis integrants: Abrera, Castellolí, Collbató, El Bruc, Marganell, Olesa de Montserrat, Piera, Rellinars, Sant Vicenç de Castellet, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. En representació de Vacarisses, va ser-hi la primera tinenta d’alcaldia, Olga Serra.

 

Aquesta associació es constitueix amb l’objectiu d’esdevenir una eina per a la promoció i dinamització del Parc Rural del Montserrat. En el decurs de l’acte de dimarts, es van aprovar per unanimitat els estatuts que han de regir l’associació. Segons aquests, les seves finalitats són, entre d’altres, esdevenir un instrument de cooperació i intercanvi; fomentar econòmicament l’activitat agrària, les activitats d’elaboració i transformació de productes locals i de proximitat, i les activitats complementàries; preservar el caràcter rural del territori i el paisatge en mosaic agroforestal, i posar en valor la gran diversitat dels seus productes de pagès i d’elaboració artesana. Tot això amb l’ànim de revitalitzar econòmicament i demogràficament aquest territori i dotar-lo, d’aquesta manera, d’oportunitats de futur.  • Representants que van assistir a l'acte fundacional de l'associació.
  • Acte fundacional del Parc Rural del Montserrat.
  • Olga Serra, signant els estatuts de l'associació.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats