Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Millores en equipaments culturals

22 de febrer de 2019


S’actuarà a La Fàbrica, la Biblioteca El Castell i el Casal de Cultura, a més de restaurar un conjunt de barraques de pedra seca i crear un itinerari digital per difondre’n el seu valor arquitectònic

 

Des del mes de gener, s’està realitzant tot un seguit d’obres de millora en diferents equipaments culturals del municipi. La primera actuació ha consistit en instal·lar un espai d’emmagatzematge, al darrera de l’escenari de la Sala Gran de La Fàbrica. D’aquesta manera, es dona resposta a una de les principals demandes de les entitats vacarissanes.

 

També s’intervindrà a la sala de lectura de la Biblioteca El Castell, on es millorarà la resistència de les bigues de fusta de la coberta. Es preveu que l’espai estigui condicionat a finals de març. I pel que fa al Casal de Cultura, s’hi instal·laran unes portes acústiques amb funció de tallafocs.

 

Recorregut per les barraques de pedra seca

D’altra banda, al març es preveu finalitzar la restauració d’un conjunt de barraques de pedra seca, al sector de Can Torrella. Aquesta acció es complementarà amb la creació d’un itinerari digital a través de l'app Natura Local, per donar a conèixer aquest element del nostre patrimoni cultural i històric. • Obres per al nou espai d'emmagatzematge a La Fàbrica.
 • Obres per al nou espai d'emmagatzematge a La Fàbrica.
 • Obres per al nou espai d'emmagatzematge a La Fàbrica.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats