Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Parcs i biblioteques, per gaudir del nostre entorn natural

20 de febrer de 2019


La Biblioteca El Castell s’uneix a aquesta iniciativa amb una Hora del conte sobre els colors de la natura i un taller familiar a l’Era

 

La Biblioteca El Castell vol continuar vinculant l’equipament amb el seu entorn natural i, per això, s’ha unit a la programació conjunta Parcs i biblioteques. L’objectiu és gaudir dels parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Montserrat.

 

Aquest primer trimestre de 2019 la biblioteca vacarissana hi participarà amb l’Hora del conte de divendres, amb una història sobre els colors de la natura, i un taller familiar per dijous gras, a l’Era d’El Castell. T’hi esperem!


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell  • Parcs i biblioteques

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats