Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Vacarisses se suma a les reivindicacions de millores urgents a la línia R4

15 de febrer de 2019


L’alcalde del municipi va participar a la concentració de dimecres a l’estació de Manresa, on es va acordar una declaració institucional adreçada al Ministeri de Foment

 

L’Ajuntament de Vacarisses va participar a l’acte reivindicatiu que dimecres es va fer a l’estació de Manresa, convocat pel Consell Comarcal del Bages per reclamar millores urgents a la línia R4. A la concentració, van participar alcaldes dels municipis per on passa l’R4, així com agents socials i econòmics de la zona. En representació de Vacarisses va ser-hi el seu alcalde, Antoni Masana.

 

La concentració va començar amb un minut de silenci per retre homenatge a la dona que va perdre la vida en l’accident del passat 8 de febrer a Castellgalí. També es va expressar el suport a les persones que en van resultar ferides.

 

Durant l’acte, es va posar de manifest la manca d’inversions en aquesta línia i la necessitat d’actuacions urgents. De fet, els alcaldes i alcaldesses, així com els agents econòmics i socials, han acordat una declaració institucional per demanar que, en el termini de 15 dies, el Ministeri de Foment rebi una delegació del territori per poder abordar un calendari d’execució de les actuacions previstes a la línia R4 de Rodalies, prioritzant aquelles que afecten la seguretat. També es demana que es realitzi una investigació a fons sobre les causes de l’accident.

 

El text reitera les demandes de la Declaració del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental, aprovada el passat 23 de novembre, just després d’un altre accident a l’R4, també amb una víctima mortal, al terme municipal de Vacarisses. En aquell moment, ja es va demanar a ADIF dur a terme de manera urgent totes les actuacions necessàries per garantir la seguretat de la infraestructura, per tal d’oferir un servei competitiu, eficient i segur, que uneixi la capital del Bages i Barcelona en menys d’una hora. • Concentració a l'estació de Manresa. Font: CCVOC

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats