Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nadal a la Biblioteca El Castell

7 de gener de 2019


L’equipament ha organitzat una activitat cada dia d’obertura, per a diferents franges d’edat

 

Un any més, la Biblioteca El Castell ha organitzat un seguit de tallers, aprofitant les vacances escolars. Aquests han estat adreçats a totes les edats, des dels 0 anys fins a l’adolescència.

 

Els més menuts, dividits per edats en dos dies diferents, han gaudit de tallers de música i contes guiats per l’Emma Plana. Els infants entre 6 i 12 anys han pogut aprendre tot jugant sobre robòtica, construcció, competició de catapultes i circuits elèctrics. Tots els tallers estan emmarcats en la programació de BiblioLAB de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (temporada 2018-2019).

 

La Biblioteca El Castell també ha col·laborat amb el Nadal Jove del Punt de Vol, a través de la competició de Dirt Rally, amb l’objectiu de continuar treballant per al jovent i les seves inquietuds, com són els videojocs. Un punt de partida per a un primer contacte amb l’equipament i que cada dia demostra que suma nous usuaris del col·lectiu jove.

 

I com ja és tradició, durant la primera setmana del nou any, es van realitzar tallers de fanalets. La novetat d’enguany és que es van fer en anglès, juntament amb l’Storytime que anualment ofereix Kids&Us d’Olesa de Montserrat. D’aquesta manera, la Biblioteca El Castell vol continuar apostant per la formació i l’aprenentatge d’aquesta llengua estrangera.

 

En definitiva, una activitat per a cada dia d’obertura de l’equipament durant les festes nadalenques. Una oferta gratuïta i de qualitat amb què es vol seguir treballant aquest 2019. Us hi esperem!


Relació directori

Biblioteca El Castell • Taller infantil a la Biblioteca El Castell.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats