Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Els somnis dels infants de Vacarisses per recordar els seus drets

23 de novembre de 2018


El passadís de l’àrea infantil de la Biblioteca El Castell s’ha convertit en un cel ple d’estrelles, que es podrà anar completant fins a mitjans de desembre

 

El 20 de novembre es va commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants i, com ja és habitual, l’Espai dels Infants ho va celebrar a la Biblioteca El Castell. L’activitat que s’hi va organitzar, oberta a tota la població infantil, va consistir en un taller per recordar als infants quins drets tenen i l’obligació de les persones adultes de vetllar per aquests drets. També es van narrar un parell de contes breus sobre la temàtica.

 

En aquesta ocasió, el títol escollit per a l’activitat va ser Un cel de somnis. El passadís de l’àrea infantil de la biblioteca s’ha convertit en un cel ple d’estrelles, amb els somnis a complir pels infants de Vacarisses. Aquest cel romandrà exposat fins a la tercera setmana de desembre, de manera que hi puguin participar també altres infants. Us hi esperem! Fem brillar les estrelles i els somnis que porteu dintre!


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell  • Taller "Un cel de somnis"
  • Taller "Un cel de somnis"
  • Taller "Un cel de somnis"
  • Taller "Un cel de somnis"
  • Taller "Un cel de somnis"

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats