Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nou curs al poliesportiu amb millores

4 d'octubre de 2018


A banda d'haver condicionat les instal·lacions i reduït considerablement la despesa energètica, es reprèn l’horari matinal i es multiplica l’oferta esportiva

 

Comença el nou curs al Poliesportiu Municipal, amb moltes millores, tant en infraestructures com en l’oferta esportiva i l’estalvi energètic de l’equipament. Precisament, al gener de 2016, es va decidir tancar-lo al matí per poder actuar-hi i millorar les instal·lacions i el servei per a la pràctica esportiva.

 

Des de llavors, s’hi han destinat més de 300.000 euros, import que augmentarà per elevar la qualitat que l’equipament ofereix a les persones usuàries. Alhora, es treballarà per reduir les despeses globals que comportava el poliesportiu, 250.000 euros de mitjana cada any, durant el període de 2010 a 2015.

 

Una part de les inversions efectuades ara s’ha destinat a substituir el ferm de la pista poliesportiva per parquet, condicionar nous vestidors i noves sales per a activitats dirigides, adquirir cistelles de mini bàsquet i bicicletes de spining, instal·lar plaques fotovoltaiques i reparar el sostre de l’equipament. D’altra banda, s’ha treballat per aconseguir reduir el consum energètic. La despesa elèctrica ha disminuït en un 60% i el consum d’energia fòssil, en un 54%, xifra que passarà a ser quasi nul·la amb la futura instal·lació d’una caldera de biomassa. Per reduir tots aquests consums, s’ha canviat l’enllumenat per tecnologia led, s’ha revisat tota la instal·lació elèctrica per detectar despeses innecessàries, s’han corregit les pèrdues tèrmiques per mancances constructives i s’han millorat les instal·lacions d’aigua i refrigeració.

 

Es reprèn l’horari matinal i es multiplica l’oferta esportiva

Gràcies a aquest estalvi energètic i la millora de diferents espais, s’han pogut reprendre les activitats matinals del poliesportiu 4 dies a la setmana. A més, s’han incrementat les activitats dirigides de la tarda. Així, de dilluns a divendres, se n’ofereixen 24 a la tarda i 11 al matí. També s’ha diversificat l’oferta esportiva, a través d’entitats ja existents i altres de noves. De fet, les xifres parlen per sí soles, ja que, en 2 anys, l’oferta esportiva s’ha multiplicat, arribant a 330 persones que practiquen esports com futbol, futbol sala, korfball, bàsquet, handbol, patinatge, hoquei, tir amb arc o karate.

 

Més inversions

De cara als propers pressupostos, es preveu continuar invertint en el poliesportiu municipal, sempre amb la voluntat d’oferir un servei de millor qualitat en un equipament més modern. A més, es treballarà per donar resposta a mancances encara existents quant a infraestructures, materials i diversificació i ampliació d’activitats dirigides. Tot plegat perquè el poliesportiu esdevingui el centre esportiu de referència per als vacarissans i les vacarissanes i el seu entorn immediat.


Relació directori

Poliesportiu municipal

 • Telèfon 93 828 10 27
 • Adreça Avinguda Trias Fargas (Eixample)
 • Horari De dilluns a divendres, de les 17 a les 22 h.
  De dimarts a dijous, de les 9.30 a les 12.30 h.
 • Email poliesportiu@vacarisses.cat


 • Façana del Poliesportiu municipal

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats