Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Voluntaris de lectura per a la gent gran

27 de setembre de 2018


Es tracta d’un nou projecte de la Biblioteca El Castell per llegir en veu alta a aquelles persones que ja no poden fer-ho per la seva edat

 

La Biblioteca El Castell ha endegat un projecte de voluntariat: Voluntaris de lectura per a la gent gran, coincidint amb el mes dedicat a aquest col·lectiu. Consisteix en escollir un lot de llibres o contes per llegir-los a gent gran que ja no pot fer-ho o que no hi veu bé i que, per tant, agraeix molt aquest gest.

 

La primera sessió del projecte va tenir lloc ahir, a la residència El Serrat, i l’experiència va resultar molt positiva per a tothom. La gent gran que hi va participar es va mostrar molt agraïda per la lectura, però també per la companyia i les converses a què van donar peu els textos. La valoració també va ser molt bona per part de les dues voluntàries al capdavant del projecte i el personal de la biblioteca.

 

Vols participar-hi? Només has de trucar a la Biblioteca El Castell (93 828 11 14), on coordinaran un dia i una hora adequada per a tothom. Des del mateix equipament, prepararan el material per llegir i comentar.


Relació directori

Biblioteca El Castell • Lectura a gent gran d'El Serrat.
 • Lectura a gent gran d'El Serrat.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats