Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es lliuren els premis del concurs de fotografia de la Cursa de la Campana

26 de setembre de 2018


L’acte va tenir lloc dissabte, en motiu de l’esmorzar que Vacarisses Corre fa cada any amb les persones voluntàries que ajuden a organitzar l’esdeveniment

 

Una de les novetats de la darrera edició de la Cursa de la Campana va ser un concurs de fotografies a l’Instagram, dividit en dues categories: Espectador/a i Participant. El lliurament dels premis va tenir lloc dissabte, al Restaurant La Granja de Vacarisses, en motiu de l’esmorzar que l’entitat organitzadora de la cursa, Vacarisses Corre, fa per agrair la tasca de les persones voluntàries. En representació de l’Ajuntament, va assistir-hi la regidora de Turisme, Olga Serra.

 

La guanyadora de la categoria Espectador/a va ser @lauraerrephoto, que va endur-se un exemplar del llibre Caminant per Vacarisses de Joan Soler i un lot de productes de proximitat valorat en 50 euros. @iroumens va ser la premiada en la categoria Participant, emportant-se un dorsal gratuït per a la Cursa de la Campana 2019, un sopar o dinar per a dues persones en qualsevol bar o restaurant de Vacarisses (valorat en un màxim de 80 euros) i un exemplar del llibre Caminant per Vacarisses de Joan Soler. Enhorabona a totes dues!


Relació directori

A. E. Vacarisses Corre • Lliurament de premis.
 • Lliurament de premis.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats