Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La Fundació Mina lliura aliments al Rebost Solidari

25 de setembre de 2018


Llet, oli, brou, sucs i sardines en llauna són els productes més demandats

 

La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa ha lliurat més de tres tones de queviures als bancs d’aliments de Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. El Rebost Solidari del nostre municipi ha rebut llet, oli, brou de pollastre, sucs de fruita i sardines en llauna, els productes més sol·licitats.

 

A l’acte de lliurament, va assistir-hi la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Vacarisses, Olga Serra, que va lamentar que les situacions de necessitat que pateixen algunes famílies del municipi s’estiguin enquistant considerablement, tot i haver disminuït les actuacions de gran emergència. Per això, agraeix l’aportació de la Fundació Mina, a pesar de desitjar que deixi de ser necessària en el futur.  • Lliurament dels aliments. Font: Fundació Mina

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats