Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Vacarisses signa el Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental

24 de juliol de 2018


S’acorda un nou paquet de mesures per reactivar la indústria com a motor econòmic

 

El Vallès Occidental ha fet una aposta conjunta per la indústria amb l’aprovació d’un nou paquet de mesures i d’accions concretes fruit de la concertació entre els diferents agents del territori. L’objectiu és transformar la indústria al Vallès en l’horitzó 2022, el compromís dels 37 signants, entre els quals Vacarisses, per una mirada compartida i consensuada.

 

El segon acord és el Desplegament del Pla d’acció 2018-2019, que entra al detall del treball a desenvolupar com a prioritari entre totes les entitats membres del Pacte. Per exemple, la implementació de mesures de fiscalitat, el foment de les vocacions industrials, l’impuls de la indústria 4.0, la millora de l’accessibilitat i la mobilitat dels polígons industrials o les accions sectorials en economia circular, entre moltes d’altres. El tercer acord fa referència al marc de col·laboració amb el Pacte Nacional per a la Indústria, amb la concreció del treball desenvolupat amb la Direcció General d’Indústria per trobar línies estables de treball.

 

El Vallès Occidental aporta un 11% del PIB català. Els llocs de treballs industrials a la comarca signifiquen una aportació del 17% en el conjunt de Catalunya i, dins de la comarca, suposen el 21% del total. De fet, el Vallès Occidental compta amb 76.256 persones treballant en el sector de la indústria (assalariades i autònomes), del total de 373.507 treballadors/es. Pel que fa a les empreses industrials, la comarca compta amb 4.366 i 140 polígons d’activitat econòmica, que ocupen el 8% del total del territori comarcal. • L'alcalde de Vacarisses, signant el pacte. Font: CCVOC

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats