Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Tornen els braçalets de la Festa Major!

23 de juliol de 2018


Davant l’èxit de l’any passat, es podrà tornar a adquirir el braçalet Estima la festa, estima com vulguis, juntament amb un altre amb l’expressió No és No

 

El lema de la Festa Major de Vacarisses de 2017 va ser Estima la festa, estima com vulguis. La frase es va plasmar en uns braçalets amb fons de l’arc de Sant Martí perquè la població pogués lluir-los els dies de festa. Aquests es podien adquirir en diversos espais del municipi, sense un preu marcat, sinó que es tractava d’un donatiu voluntari. En total, es van recaptar 230 euros, que van lliurar-se a l’entitat LGTB-Terrassa.

 

Davant l’èxit de l’any passat, la iniciativa es repetirà enguany. A més del braçalet Estima la festa, estima com vulguis, se’n podrà adquirir un altre de la Diputació de Barcelona, amb el fons lila i l’expressió No és No, per prevenir agressions sexuals.  Tots dos estaran disponibles en comerços locals, a l’Ajuntament de Vacarisses i en espais de la Festa Major. Els diners recaptats també es destinaran a una entitat amb projectes en l'àmbit LGTBIQ.



 • Braçalet de la Festa Major
 • Braçalet No és No

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats