Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Activitats d’estiu a la biblioteca

28 de juny de 2018


Tant grans com petits, han pogut participar en el procés de tria i compra de les novetats

 

Una de les darreres activitats del mes de juny de la Biblioteca El Castell ha estat que les persones usuàries de l’equipament participessin en la selecció de novetats. Fa uns dies, es va fer la trobada per al públic adult i, aquest dimecres, va ser el torn dels infants. En Valentí, l’Alan, la Norah i en Marc van ajudar el personal de la biblioteca a fer la compra a la llibreria Parcir de Manresa. D’aquesta manera, els nens i les nenes van poder veure com s’executa el procés de tria i compra de novetats. De fet, l’activitat ha tingut tant èxit que es repetirà la primera setmana de setembre.


Els Casals d’estiu, a la biblioteca

Com tots els anys per aquestes dates, es posen en marxa els Casals d’estiu per als infants de Vacarisses. La seva programació inclou diverses activitats a la biblioteca. Els més menuts ja hi van anar la tarda de dimarts, quan van poder escoltar un conte. El torn dels grups de mitjans i grans és els dijous. Avui, per exemple, han participat al concurs Dibuixa la mascota de la biblioteca. En definitiva, una iniciativa que pretén potenciar l’ús de la biblioteca i les seves activitats, també a l’estiu.


Relació directori

Biblioteca El Castell • Concurs "Dibuixa la mascota de la biblioteca".
 • En Valentí, l’Alan, la Norah i en Marc van ajudar el personal de la biblioteca a fer la compra a la llibreria Parcir de Manresa.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats