Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La Policia Local adquireix un cotxe híbrid

19 de juny de 2018


El vehicle, que suposa un estalvi econòmic i energètic, està equipat amb un desfibril·lador


Per continuar amb el compromís de fomentar l’estalvi energètic, la Policia Local de Vacarisses ha adquirit un vehicle híbrid, és a dir, que combina una motor elèctric i un de combustió. D’aquesta manera, no només es redueixen les emissions, sinó que també suposa un estalvi de combustible i, per tant, econòmic. Altres avantatges són que es tracta d’un vehicle molt silenciós, contribuint, per tant, al descans nocturn del veïnat, i que els senyals lluminosos són més visibles, fet que suposa un augment de la seguretat.


A més, el vehicle s’ha equipat amb un desfibril·lador per poder intervenir ràpidament en cas d’emergència. I és que, des de fa uns anys, Vacarisses és vila cardioprotegida.


Relació directori

Policia Local  • El nou cotxe híbrid de la Policia Local de Vacarisses.
  • El nou cotxe híbrid de la Policia Local de Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats