Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nova edició de Comerç 21

3 de maig de 2018


A la presentació d’aquesta convocatòria, es van lliurar els diplomes dels comerços participants a la prova pilot, entre els quals hi ha Artemisa – L’Herboristeria de Vacarisses

 

La setmana passada, es va presentar la posada en marxa de la 2a edició del programa Comerç 21. Impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, va dirigit a micropimes comercials i/o de serveis, ubicades en trama urbana consolidada i amb capacitat i voluntat de millora i de creixement del seu negoci. L’objectiu principal del programa és la millora de l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona, a través del suport i l’impuls a definir noves estratègies que els permetin desenvolupar mesures concretes en diferents àmbits, com poden ser la digitalització del seu negoci, així com també la comercialització i el màrqueting.

 

A la presentació, que va tenir lloc al Barcelona Moda Centre de Sant Quirze del Vallès, va assistir la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vacarisses, Olga Serra. L’acte es va aprofitar per lliurar els diplomes de participació als comerços de la prova pilot, entre els quals hi ha Artemisa – L’Herboristeria de Vacarisses. Alguns dels comerços participants van valorar l’experiència, amb satisfacció. A més, durant la jornada, es va fer una conferència sobre els Nous serveis a oferir pels establiments comercials a la ciutat del futur. • L'Stefania Zanier, d'Artemisa, rebent el diploma de Comerç 21.
 • Presentació de la 2a edició de Comerç 21.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats