Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Arriba el Festival Green Planet Barcelona

26 d'abril de 2018


Alumnat i professorat de l’Institut de Vacarisses han seleccionat els 48 curtmetratges de 20 països diferents que participaran en aquest certamen internacional sobre medi ambient

 

L’equip dinamitzador Escola Verda de l’Institut de Vacarisses organitza Green Planet Barcelona, un festival de curtmetratges i documentals sobre medi ambient, que tindrà lloc a Vacarisses, entre el 7 i el 12 de maig. Durant aquest dies, podreu gaudir de les projeccions dels audiovisuals presentats al certamen, adients per a públic de totes les edats.

 

Han estat uns mesos frenètics, en què l’alumnat que forma part de l’equip dinamitzador d’Escola Verda, juntament amb el professorat implicat, han hagut de visionar 250 curtmetratges. Entre aquests, s’han escollit 48 films de 20 països diferents, com Taiwan, l’Iran, el Brasil, Xile, França i molts altres. Els curts s’han classificat en tres categories, segons l’edat del públic a què van adreçats:

Kids Alert – a partir de 6 anys

Teens Alert – a partir de 12 anys

Global Alertness – a partir de 16 anys

 

El mateix equip Escola Verda ens explica els objectius del certamen: «Com a centre educatiu que som, volem que el nostre alumnat prengui consciència de l'entorn i el respecte per aquest. Així doncs, vam pensar que celebrar un festival d'aquestes característiques era una eina que ens servia per fomentar la participació del nostre alumnat, així com el d'altres centres educatius de Catalunya i el món.» A més a més, «el Festival Green Planet Barcelona vol convertir-se en el primer aparador mundial de pel·lícules de temàtica ambiental i la nostra ubicació propera a Barcelona i Montserrat així ens ho permetrà. Per un món més sostenible, per una escola amb empenta!».

 

Consulta tota la programació al web del certamen, http://greenplanetbarcelona.cat


Relació directori

Institut de Vacarisses

 • Telèfon 93 828 03 22


 • Green Planet Barcelona

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats