Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Subvencions de l’Ajuntament a les entitats

23 de març de 2018


Concedides per concurrència competitiva, s’aproven per unanimitat per segon any consecutiu

 

El ple de març va aprovar, per unanimitat, les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions de l’Ajuntament de Vacarisses a les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats i Associacions de Vacarisses per a l’any 2018. Els ajuts es concediran per concurrència competitiva. Tal com va destacar el regidor de Participació Ciutadana, Albert Salamé, les bases són les mateixes de l’anterior convocatòria per haver quedat palès que el sistema funciona. De fet, per segon any consecutiu, han rebut el suport unànime de tots els grups municipals. L’únic canvi respecte a les de l’any passat és la possibilitat de no penalitzar les entitats que no gastin les quanties sol·licitades, sempre que hi hagi una justificació raonable i es tracti d’un cas excepcional.

 

Local per a l’associació de veïns d’El Ventayol

El ple de gener ja va aprovar, per unanimitat, la cessió d’una part d’una parcel·la municipal per destinar-la a local per a les activitats pròpies de l’Agrupación de Propietarios de Vacarisses, nom de l’associació de veïns de la urbanització El Ventayol. Després dels vint dies hàbils en què la proposta s’havia de sotmetre a informació pública, ahir va quedar aprovada definitivament. El terreny i la seva edificació ocupen una superfície de 114 m² i seran cedits durant un termini de 10 anys.

 

Moció conjunta per l’escola catalana i el model d’immersió lingüística

Tots els grups que formen el consistori van presentar una moció en defensa de l’escola catalana i el model d’immersió lingüística. El text rebutja «l’intent de segregació dels infants per motius lingüístics de la LOMCE», «tot atac que posi en perill la immersió lingüística a Catalunya» i «la voluntat d’alguns partits polítics de trencar el model d’escola catalana i incorporar una casella per triar el castellà com a llengua vehicular». I és que, segons els grups que van presentar la moció, «la cohesió social és una línia vermella infranquejable». • Ple ordinari de març.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats