Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Centre Local de Serveis a les Empreses

19 de març de 2018


L’Ajuntament de Vacarisses ha signat un conveni de col·laboració amb el de Terrassa per oferir assessorament a les persones emprenedores del municipi

 

El món local ha estat i continua sent un dels principals agents en la promoció econòmica del territori, tot i que el seu paper no hagi estat mai suficientment reconegut ni valorat. Amb independència de les competències obligatòries reconegudes per la normativa en cada moment, els ajuntaments han tingut un paper actiu i rellevant en la prestació de serveis a les persones emprenedores i les empreses, tot i fer-ho amb recursos escassos i excessivament condicionants tant en la seva finalitat com temporalitat. Com a conseqüència, el sistema pel qual s’han prestat en molts casos aquests serveis, basat en nombroses ocasions en el voluntarisme i una visió estrictament municipal, ha provocat una dispersió i atomització clarament ineficient.

 

No obstant això, l’àmbit local continua sent l’àmbit de referència idoni per a la prestació de determinats serveis a persones emprenedores i empreses, així com per impulsar projectes que desenvolupin el territori i millorin la qualitat de vida dels seus habitants. A més, l’evolució en les necessitats de les persones emprenedores i empreses ha d’anar acompanyada d’una adaptació i ampliació del catàleg de serveis ofert pels ajuntaments, que requereix d’una major dimensió i especialització.

 

Després d’analitzar aquesta situació, l’Ajuntament de Vacarisses ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa per a la prestació de serveis a les persones emprenedores i les empreses del municipi. Així, les persones que vulguin muntar un negoci o bé emprendre s'han d'adreçar al Servei Local d'Ocupació de Vacarisses (Borsa de Treball), que serà l'encarregat de posar-se en contacte amb l'Oficina d'Atenció a l'Empresa de Terrassa. Altres vies per demanar cita prèvia les trobareu al web www.terrassa.cat.

 

Serveis del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)

 • Informació i assessorament previ sobre els aspectes relatius a la constitució de l'empresa i la seva tramitació al PAE.
 • Tramitació gratuïta per mitjans telemàtics, a través del DUE, de baixa de treballadors/es autònoms/es.
 • Tramitació gratuïta per mitjans telemàtics, a través del DUE, dels tràmits de constitució de les formes jurídiques següents: Societats de Responsabilitat Limitada (SL), Societat Limitada Nova Empresa (SLNE) i Treballadors/es autònoms/es (empresari individual i SCP).

Adreça

Centre local de Serveis a l'Empresa

C/ Telers, 5 - Terrassa

  • Serveis a Empreses

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats