Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’Ajuntament treballa amb Caixa d’Enginyers

5 de març de 2018


L’objectiu és fomentar els valors del cooperativisme com a model empresarial

 

L’Ajuntament de Vacarisses ha començat a treballar amb la cooperativa Caixa d’Enginyers. L’objectiu és donar exemple a l’hora de fomentar els valors del cooperativisme com a model empresarial.

 

Caixa d'Enginyers és una societat cooperativa d'estalvi i crèdit que compta amb més de 150.000 socis i desenvolupa un model de banca personal, comercial, institucional i d'empresa. El tret distintiu del model cooperatiu de Caixa d'Enginyers és que el soci és a la vegada client i propietari de l'entitat. Per tant, els beneficis obtinguts reverteixen directament en els socis i això permet oferir-los nombrosos avantatges addicionals. A més, les societats cooperatives de crèdit fomenten valors com l'honestedat, l'equitat, la igualtat, la responsabilitat social, la solidaritat, l'autoresponsabilitat i la transparència.

 

Per exemple, Caixa d'Enginyers disposa d'un Fons d'Educació i Promoció, a què destina, com a mínim, el 10% del seu excedent per dotar-lo de prou recursos. D’altra banda, la cooperativa és membre de Spainsif, una associació sense ànim de lucre que integra diferents entitats interessades a promoure la Inversió Socialment Responsable (ISR) a l’Estat espanyol. Aquest objectiu es desenvolupa amb el foment de la integració de criteris ambientals, socials i ètics en les polítiques d'inversió. • Caixa d'Enginyers

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats