Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La taxa d’escombraries de Vacarisses, la més baixa del Vallès

1 de març de 2018


La xifra continua sent de les més reduïdes si es compara amb municipis de la zona amb abocador o amb el sistema de recollida Porta a Porta

 

L’any passat, la taxa d’escombraries a Vacarisses va passar de 48,28 a 69,28 euros anuals. L’objectiu era ajustar una mica més l’import al cost real del servei, a més de compensar la reducció d’ingressos per part de l’abocador de Coll Cardús. Tot i això, el preu que han d’assumir els veïns i veïnes és baix. I és que recollir els residus generats al municipi i traslladar-los al CTR val un milió d’euros, mentre que sols se’n recapten 400.000. Els 600.000 euros restants els ha d’aportar l’Ajuntament.

 

De fet, la taxa d’escombraries de Vacarisses continua sent la més baixa del Vallès, tot i l’augment de 2017. Tanmateix, la població de Vacarisses ha de patir les conseqüències de l’abocador de Coll Cardús i el Centre de Tractament de Residus del Vallès, fet que podria condicionar la taxa d’escombraries. Aquest criteri també podria aplicar-se a la implantació recent del sistema de recollida de residus Porta a Porta. No obstant això, Vacarisses continua sent un dels municipis de la zona amb la taxa més baixa si el comparem amb d’altres de característiques similars.

 

Alguns exemples:

 

Gràfic taxa escombraries

  • Recollida de residus Porta a Porta.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats