Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Obres de millora a les pistes poliesportives

20 de febrer de 2018


La pista del nucli està tancada per unes tasques de millora per a la pràctica d’esports, actuacions que també es duran a terme a la mateixa instal·lació de Can Serra

 

La setmana passada, van iniciar-se les obres de millora a la pista poliesportiva del nucli. L’equipament es formigonarà de nou i es pintarà perquè les activitats esportives que alberga es puguin dur a terme en les condicions adequades.

 

A més, s’hi instal·larà un polsador per encendre els focus de llum fins a les 23 h, en fraccions d’una hora. D’aquesta manera, l’espai també es podrà utilitzar de nit. El sistema no funcionarà, però, mentre hi hagi llum natural. D’altra banda, s’arreglaran els trams de tanca perimetral trencats per evitar que les pilotes surtin disparades cap a la carretera i el conseqüent perill que això suposava per a vianants i vehicles.

 

Les properes setmanes, també es millorarà la pista poliesportiva de Can Serra i, a l’abril, sabrem si les mateixes actuacions es podran realitzar a la resta de pistes esportives municipals. En aquest sentit, l’Ajuntament de Vacarisses està pendent de la concessió d’un ajut econòmic del departament d’Esports de la Diputació de Barcelona. • Obres de millora a la pista poliesportiva del nucli.
 • Obres de millora a la pista poliesportiva del nucli.
 • Obres de millora a la pista poliesportiva del nucli.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats