Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol

19 de febrer de 2018


L’Ajuntament de Vacarisses se suma a la campanya per garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe i orientació sexual

 

El Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol es commemora el 19 de febrer, dia en què va néixer Justin Fashanu, primer futbolista en actiu que va fer pública la seva homosexualitat. Britànic i d’origen nigerià, Justin va cursar la majoria de la seva carrera esportiva en el futbol anglès i va arribar a jugar en més de cinc equips. En record a la memòria d’aquest jugador i amb l’objectiu de destacar la seva lluita i coratge, va néixer la iniciativa per impulsar la data del 19 de febrer com a Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol.

 

L’Ajuntament de Vacarisses se suma a la campanya Aturem la discriminació LGTBI al futbol i arreu, impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Futbol. L’objectiu és garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe i orientació sexual. A més, encoratgem totes les entitats esportives vinculades al món del futbol i de l’esport en general a participar en aquesta campanya i denunciar qualsevol tipus d’agressió, insult, amenaça, xantatge o incitació a la violència o a la discriminació en els terrenys de joc i en les grades de les instal·lacions esportives.

 

Aturem la discriminació LGTBI a la feina, a l’esport i arreu! Digues prou a la LGTBIfòbia!


COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats