Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Primera hora del conte de l’any

29 de gener de 2018


La Biblioteca El Castell va acollir divendres un espectacle amb música i històries plenes d’animals i natura

 

Divendres, la Biblioteca El Castell va inaugurar la primera hora del conte de l’any amb L’arc de la Lluna, un espectacle de Raül Benéitez. Amb la guitarra i la flauta travessera, ens va fer gaudir d’un conte ple d’animals i natura.

 

Així, vam conèixer la història d’un gat que volia rugir com un tigre, d’una serp que volia volar com un ocell, d’un talp que volia anar a la platja, d’una zebra que volia perdre les seves ratlles, d’un peix que volia caminar, d’una sargantana que volia conèixer el fons del mar i d’una girafa que volia tenir un coll petitó. Tots aquests animals aconsegueixen fer realitat els seus desitjos després de creuar els colors de l’arc de Sant Martí, però, quan arriba la nit, volen tornar a ser com eren abans i, per fer-ho, han de travessar l’arc blanc de la lluna.

 

Com sempre, vam viure una tarda de divendres molt divertida i entretinguda, en què tant petits com grans vam gaudir, ballant i cantant cançons tradicionals i altres del mateix contacontes. Us esperem a la propera sessió, l’últim divendres de febrer!


Relació directori

Biblioteca El Castell • L'Hora del conte a la Biblioteca El Castell.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats