Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Aprovat el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis

17 de gener de 2018


Amb una vigència màxima de 8 anys, el document conté un conjunt de previsions i mesures per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l’extinció

 

Vacarisses es considera una zona d’alt risc d’incendi i, com a tal, és obligatori disposar d’un pla de prevenció. El ple d’octubre de l’Ajuntament de Vacarisses va aprovar inicialment el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals (PPI) del municipi, que, després del període d’informació pública, ha quedat ara aprovat definitivament.

 

El PPI de Vacarisses és el document que conté el conjunt de previsions i mesures que cal prendre per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l'extinció. Aquestes previsions i mesures es presenten a través d'informació escrita (fitxes descriptives d'actuacions i inversions) i informació gràfica (mapa). Una de les principals actuacions que inclou és l’arranjament de pistes i camins perquè els efectius antiincendis hi puguin circular. El cost total de les tasques previstes és d’uns 109.000 euros, entre 2017 i 2021.

 

Amb una vigència màxima de 8 anys, el PPI de Vacarisses s’ha elaborat amb les aportacions de l’Ajuntament del municipi, l’ADF Vacarisses-Rellinars i la Diputació de Barcelona. • Mapa del PPI.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats