Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Participa en la creació del Consell de Vila!

14 de desembre de 2017


El 30 de gener serà el torn dels veïns i veïnes que vulguin fer les seves aportacions a títol individual

 

El dissabte 25 de novembre, la Sala dels Cups d’El Castell va acollir la II Taula d’Entitats de Vacarisses, per debatre la definició i creació del Consell de Vila. La jornada es va inaugurar amb la presentació de la nova Guia d’entitats, a càrrec del regidor de Participació Ciutadana, Albert Salamé.

 

Tot seguit, les associacions assistents van debatre i recollir diverses propostes al voltant del dret de les persones a ser informades i consultades. També es va parlar sobre els aspectes a tenir en compte a l’hora de crear un òrgan de participació com el Consell de Vila.

 

Fins ara, s’han realitzat diferents entrevistes amb grups de veïns i veïnes, tècnics i tècniques municipals i polítics, a més d’una enquesta per recollir diverses opinions i propostes. I a la Taula d’Entitats, es van poder copsar les inquietuds de les associacions.

 

Ara és el moment de donar veu als veïns i veïnes que vulguin participar al procés a títol individual. La convocatòria és el proper 30 de gener, per fer un breu repàs de tota la informació recopilada fins ara i sumar-hi les darreres aportacions. L’objectiu és elaborar i publicar, durant el mes de febrer, un document de retorn que serveixi com a punt de partida per a la proposta d’un reglament que determini el funcionament del Consell de Vila de Vacarisses.

 

Som conscients, però, que, sovint, és impossible arribar a tot. Per això, si vols més informació sobre aquest procés deliberatiu o fer-nos arribar les teves propostes, també pots fer-ho a l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vacarisses, presencialment o a través del correu electrònic participacio@vacarisses.cat.

 

T’animem a prendre-hi part! • Consell de Vila

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats