Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nova delimitació de termes Terrassa – Vacarisses

21 de novembre de 2017


Els canvis, que afecten Els Caus i la Casa Nova de l’Obac, han sortit publicats al DOGC i, per tant, ja són oficials

 

El passat 24 de maig, a la Sala de Plens de Vacarisses, representants polítics i tècnics dels ajuntaments de Terrassa i Vacarisses van arribar a un acord quant a la delimitació entre els dos termes municipals. Aquesta es va ratificar als plens corresponents de cada municipi del passat mes de juny. Els canvis són oficials des del 14 de novembre, quan van sortir publicats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

 

El primer dels acords afecta el nucli habitat d’Els Caus, on la delimitació partia finques particulars entre els dos termes. Altres casos que, tot i pertànyer a Terrassa, rebien els serveis de Vacarisses quedaran dins el terme vacarissà, a l’igual que el local social de l’AAVV d’Els Caus, que, tot i ser propietat de l’Ajuntament de Vacarisses, estava íntegrament dins del terme municipal de Terrassa.

 

El segon acord, que afecta la zona de la Casa Nova de l’Obac, s’ha regit per les fites registrades per l’Institut Català de Cartografia, que mostren que tota aquesta zona queda dins el terme municipal de Vacarisses. El tercer acord és la voluntat per ambdues parts de signar un conveni, juntament amb la Diputació de Barcelona, propietària de la Casa Nova de l’Obac, per fer ús de l’espai amb les mateixes condicions que, fins ara, ambdós municipis havien tingut vers l’equipament i l’entorn, mostrant la vinculació històrica de Terrassa amb aquest. • Plànol amb la nova delimitació.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats