Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Primer Pla Local d’Infància i Adolescència de Vacarisses

13 de novembre de 2017


L’elaboració del document ha comptat amb la participació de més de 300 persones, inclosos els mateixos infants

 

El ple del passat mes d’octubre va aprovar, per unanimitat, el primer Pla Local d’Infància i Adolescència de Vacarisses, una de les grans fites de la Regidoria d’Infància, creada a principis d’aquesta legislatura i gestionada per l’alcalde del municipi, Antoni Masana. I és que, en els darrers anys, la població infantil i adolescent de Vacarisses ha crescut considerablement, fet que posa de manifest la necessitat de desenvolupar actuacions adreçades a aquest segment.

 

El pla ha estat encarregat a la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, sota la coordinació del personal tècnic d’Infància de l’Ajuntament de Vacarisses. El procés d’elaboració també ha inclòs enquestes i un intens debat amb els actors clau en matèria d’infància al municipi, així com amb els mateixos infants. En total, hi han participat més de 300 persones, a qui l’Ajuntament vol agrair especialment la seva implicació, fonamental per poder analitzar la realitat infantil i adolescent del municipi.

 

El resultat és un document estructurat en cinc àmbits temàtics: Infants, adolescents i família; Educació; Benestar; Vila, i Participació. I és que el Pla pretén involucrar la majoria de regidories de l’Ajuntament de Vacarisses perquè puguin tenir en compte també la perspectiva de la infància i l’adolescència.

 

D’aquests apartats, sorgeix un llistat d’accions per dur a terme, entre les quals hi ha la creació del Consell d’Infants. El proper pas és establir la prioritat de cada proposta, tot i que algunes ja s’estan realitzant.

 

El Pla Local d’Infància i Adolescència de Vacarisses es presentarà a la població el proper 20 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets dels Infants. L’acte comptarà amb la presència del diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet. • Pla Local d'Infància i Adolescència de Vacarisses

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats