Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

II Taula d’entitats

24 d'octubre de 2017


Es debatrà sobre la definició i creació del Consell de Vila i el paper que hi jugaran les diferents associacions de Vacarisses

 

Des de l’Àrea de Participació, l’Ajuntament de Vacarisses ha iniciat un procés deliberatiu per a la definició i la creació del Consell de Vila, com ja es contemplava al Reglament de Participació Ciutadana. La intenció és que aquest consell sigui una estructura permanent que permeti millorar els canals de participació i relació dels veïns i veïnes en tots aquells temes que afecten el dia a dia del municipi.

 

Així, doncs, és en aquest sentit que es pretén crear un òrgan participatiu que funcioni com un instrument per a facilitar la màxima informació sobre activitats, serveis, polítiques i accions municipals. Es tracta també de crear una eina per donar resposta i consultar les opinions i demandes que es formulin relacionades amb el territori i amb els projectes que s’estiguin portant a terme o es vulguin desenvolupar en un futur.

 

El Consell de Vila s’ha d’entendre com un espai central de participació que aglutini els diferents sectors i sensibilitats de Vacarisses amb l’objectiu de tractar, posar en comú i debatre els diferents temes que es plantegin i que afectin tant sectors específics com el global del municipi.

 

En tot aquest procés, caldrà la implicació de tothom. Quantes més persones hi participem, més riques i enriquidores seran les propostes i el debat. Com no, caldrà comptar amb totes i cadascuna de les entitats i associacions, però també amb els diferents col·lectius no constituïts formalment i amb aquells veïns i veïnes a títol individual que vulguin participar-hi, així com tècnics municipals i polítics. En aquest sentit, s’ha previst portar a terme diferents sessions de treball, realitzar un qüestionari, organitzar diferents tallers participatius, etc.

 

Amb tot això, enguany celebrarem la II Taula d’entitats, el dissabte 25 de novembre i que anirà estretament lligada a la creació del Consell de Vila i el paper que hi jugaran les diferents associacions. Reserveu-vos el dia! Properament, rebreu més informació. Us hi esperem!

 

Participa al qüestionari per tal d'aportar noves idees al procés deliberatiu per a la creació del Consell de Vila. • Consell de Vila

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats