Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Aprovades les ordenances fiscals de 2018

20 d'octubre de 2017


En un ple extraordinari, l’Ajuntament de Vacarisses ha aprovat, provisionalment, les ordenances que regularan les taxes públiques a partir de l’any vinent

 

Ahir al matí, l’Ajuntament de Vacarisses va celebrar un ple extraordinari per aprovar les ordenances fiscals de 2018, en què l’oposició, UIPV i VxV, es va abstenir. La majoria de novetats respecte a les taxes d’enguany són normatives, de manera que venen marcades per la Diputació de Barcelona.

 

L’excepció és l’ordenança de subministrament d’aigua, en què hi ha hagut canvis en els trams de consum per tal d’adaptar-los als blocs que aplica l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Aquesta modificació, però, no afecta les tarifes, sinó que facilita la comprensió de la factura de l’aigua per part de les persones usuàries.

 

També s’ha modificat la quota de servei d’aigua de les indústries, que, fins ara, pagaven el mateix import que els abonats domèstics (10 euros trimestrals). A partir d’ara, la quota de servei es fixa en funció de la garantia de subministrament, segons el diàmetre d’entrada del comptador. Per calcular la nova quota, s’ha tingut en compte la mitjana de preus dels municipis de la comarca, reflectida en l’estudi tarifari encarregat per l’Ajuntament a principis d’any. • La regidora d’Hisenda presentant la proposta d’ordenances fiscals per a 2018.
 • La regidora d’Hisenda presentant la proposta d’ordenances fiscals per a 2018.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats