Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Cinema i història al Mes de la Gent Gran

12 d'octubre de 2017


La Biblioteca El Castell ha col·laborat en dues activitats: una visita guiada a l’edifici i la projecció d’un documental

 

Un any més, la Biblioteca El Castell ha col·laborat amb el Mes de la Gent Gran. Al Casal, s’ha projectat el documental La llum d’Elna, que forma part de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i del programa Conegudes (també) a casa. Després de la projecció, les persones assistents van poder conversar amb la directora del film, Elisabeth Eidenbenz.

 

A més, enguany, la biblioteca ha organitzat una altra activitat, amb molt bona acollida: una visita guiada a l’edifici d’El Castell. Els avis i àvies van poder conèixer l’equipament a fons i van tenir l’oportunitat de gaudir de les vistes des de la terrassa interior (tancada al públic en general). També van poder entendre el pas de la història del segle XIV al XVIII, a través de l’arquitectura de l’edifici i descobrint molts dels seus encants, com festejadors, cups, arcs carpanells, voltes de canó, etc. La visita es va cloure amb un tast de productes locals, a càrrec d’El Forn M. Alavedra i Ca la Siona.


Relació directori

Biblioteca El Castell


COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats