Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Èxit dels braçalets de la Festa Major

20 de setembre de 2017


Els 230 euros recaptats a través dels donatius voluntaris s'han destinat a l’entitat LGTB-Terrassa

 

Des del passat mes de desembre, Vacarisses forma part de la Xarxa de Municipis LGTBIQ, amb l’objectiu de garantir el respecte i la pluralitat d’expressions de gènere a les diverses orientacions afectives i sexuals. A la passada Festa Major, és va voler fomentar aquests valors amb el lema Estima la festa, estima com vulguis. A més, es van encarregar uns braçalets amb aquesta frase impresa sobre els colors de l’arc de Sant Martí perquè la ciutadania pogués lluir-los els dies de festa. L’acollida va ser molt bona, sobretot entre el jovent. Fins i tot, després de córrer la veu, va haver-hi encàrrecs de la gent que es trobava fora de Vacarisses.

 

Els braçalets es podien adquirir en diversos espais del municipi, sense un preu marcat, sinó que es tractava d’un donatiu voluntari. Els 230 euros recaptats s'han lliurat a l’entitat LGTB-Terrassa.

 

Des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, es vol agrair la participació de la ciutadania i la implicació dels comerços i altres espais per oferir els braçalets i difondre la iniciativa entre la seva clientela. • L'alcalde de Vacarisses, tècniques de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat i representants de l'entitat LGTB-Terrassa.
 • Braçalet de la Festa Major

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats