Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nova cartografia digital urbana en 3D

14 de setembre de 2017


El treball, una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, inclou 1.078 hectàrees de Vacarisses

 

L'Ajuntament de Vacarisses ja disposa de la nova cartografia topogràfica digital 3D escala 1:1000 del municipi, realitzada per la Diputació de Barcelona. En aquest treball, s'han cartografiat un total de 1.078 hectàrees del municipi, tant les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable com també les hectàrees de sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbit territorial.

 

El treball cartogràfic, que ha tingut un cost de 62.680 euros, s'ha confeccionat a partir de les fotografies aèries realitzades amb tècniques fotogramètriques, juntament amb el treball de camp. Està estructurat en sis fitxers amb altimetria, planimetria, toponímia, polígons, vialer i model digital del terreny, realitzat segons el plec d'especificacions tècniques de la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

 

La cartografia digital urbana 3D escala 1:1000 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques i s'utilitza com a base de les cartografies temàtiques, com el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre i les xarxes de serveis i equipaments. L'actualització d'aquesta cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques. • Cartografia digital de Vacarisses en 3D.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats