Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La Biblioteca enceta el curs amb activitats infantils i juvenils

8 de setembre de 2017


El primer dimecres d’obertura al matí es va celebrar amb un concurs d’enigmes, mentre que Harry Potter va ser el protagonista del club de lectura juvenil de dijous

 

Aquest dimecres era el primer en què la Biblioteca El Castell obria al matí, segons els nous horaris de l’equipament. Per celebrar-ho, es va organitzar l’Enigmadia, un concurs que consistia en resoldre enigmes nous cada hora. L’activitat, adreçada a infants entre 8 i 10 anys, va tenir molt bona acollida, a més d’un premi ben especial per qui resolia més enigmes correctament.

 

L’endemà, va haver-hi trobada del club de lectura juvenil, que va gaudir d’una tarda molt màgica. Primer, vam rebre la visita del mag Mouki el Magnífic, amb el seu espectacle en anglès, i després, vam endinsar-nos en el fantàstic món de Harry Potter, a través de la novel·la de J.K. Rowling El misteri del príncep. Plegats vam descobrir com el món clàssic i la seva mitologia també són presents en la literatura juvenil actual, tot i passar força desapercebuts.


Relació directori

Biblioteca El Castell • Club de lectura juvenil a la Biblioteca El Castell.
 • Guanyadors de l'Enigmadia.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats