Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Les activitats d’estiu conclouen amb novetats i èxit de participants

7 d'agost de 2017


Un major ventall de disciplines per aprendre de forma amena i rècord de joves són el resultat de l’edició d’enguany

 

Un any més, l’Ajuntament de Vacarisses ha organitzat les Activitats d’Estiu perquè els infants i el jovent del municipi poguessin gaudir d’un mes de juliol ben distret. Enguany, s’han fet tres grups: Casalets (de 8 mesos a 3 anys), Casals d’Estiu (de P3 a 5è) i Pack Jove (de 6è a 4rt d’ESO).

 

Més diversitat d’activitats esportives i artístiques

Als Casals d’Estiu, hi ha hagut algunes novetats, com una major especialització i tècnica de les activitats que s’hi han practicat. I és que, en el marc dels Casals esportius (de 3r a 5è), s’ha obert el ventall al patinatge en línia, el bàsquet, el futbol sala i la piscina tècnica, i als Casals artístics (de 1r a 5è), s’han organitzat setmanes temàtiques sobre cinema, escultura i pintura, teatre, circ i dansa. Les valoracions rebudes han estat molt positives i, per tant, es continuarà treballant sobre aquesta base, amb l’objectiu que els nostres infants aprenguin disciplines diverses alhora que es diverteixen.

 

Èxit de participants al Pack Jove

Aquesta edició del Pack Jove ha batut rècord de participants, omplint gairebé totes les places que s’oferien cada setmana. Així, el jovent de Vacarisses ha pogut gaudir d’activitats lúdiques variades, com dues travesses i sortides a Illa Fantasia, el Tibidabo i el Canal Olímpic de Castelldefels. També s’han promogut els equipaments del municipi i s’ha fomentat la participació dels i les joves, a través de les assemblees celebrades cada dilluns, en què es podien decidir activitats complementàries a les ja programades. A més, podien participar-hi joves de 6è a 4rt d’ESO, de manera que els futurs alumnes de l’Institut ja han pogut conèixer i compartir experiències amb els companys i companyes del proper curs. El Pack Jove es va cloure amb una festa final al Punt de Vol. • Visita a Vacarisses Ràdio.
 • Una de les sortides del Pack Jove.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats