Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Lots d’higiene per a famílies vulnerables

25 de juliol de 2017


Els està repartint el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’equip de Serveis Socials de Vacarisses els distribuirà a les llars del municipi amb necessitats  socioeconòmiques

 

Fa uns dies, van començar a repartir-se un total de 900 lots de productes d’higiene i neteja als 11 municipis del Vallès Occidental que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials gestionada pel Consell Comarcal. L’equip de Serveis Socials de Vacarisses s’encarregarà de distribuir els lots entre les famílies del municipi amb necessitats socioeconòmiques.

 

Els lots estan formats per productes de neteja, productes d’higiene personal i productes d’higiene infantil. En concret, hi ha netejador de la llar, rentavaixelles, detergents líquids, xampú, condicionador, pasta de dents d’adults i infants, raspalls de dents, gels de dutxa, pastilles de sabó, llet corporal, paper higiènic, compreses i bolquers.

 

Amb aquesta acció, es continua en la línia de l’acord arribat l’any 2013 amb els alcaldes i alcaldesses de l’àrea per promoure accions de suport i subsistència bàsica a la població fràgil. A través del Programa complementari per a la garantia del benestar social de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal aporta 20.000 euros per proveir els ajuntaments dels productes esmentats, segons les necessitats i criteris poblacionals. • Una mostra dels lots repartits.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats