Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Trobada del sector turístic del Vallès

20 de juliol de 2017


A l’acte, es va lliurar el distintiu de qualitat SICTED, que va rebre el Restaurant La Pastora, entre altres empreses de la comarca

 

El sector turístic del Vallès Occidental es va trobar dimarts a Mercantic, a Sant Cugat. El turisme de la comarca va estar àmpliament representat per diverses empreses de sectors com l’hoteler, la restauració, museus, serveis, transport, guiatge o productors locals. En representació de Vacarisses, va assistir-hi la regidora de Turisme, Olga Serra.

 

Durant l’acte, es va fer un repàs de les accions més destacades que ha portat a terme el Consorci de Turisme del Vallès al llarg de l’any 2016 i es van presentar les novetats del pla d’accions amb què es treballa per a aquest 2017. També es van presentar els nous materials de promoció turística: un vídeo que recull els atractius turístics de la comarca i el nou web de turisme al Vallès Occidental. Aquest nou portal presenta diversos apartats, com una agenda d’activitats i esdeveniments, propostes turístiques per fer als municipis de la comarca i un recull dels recursos més interessants categoritzats per àmbits, entre altres seccions.

 

Així mateix, la presentació de dimarts va voler ser un acte de reconeixement a les empreses i serveis turístics de la comarca, pel seu compromís amb la qualitat turística i per la seva dedicació en l’atenció de les persones visitants. Per exemple, el projecte Punts d’Informació Turística de la Diputació de Barcelona té per objectiu crear una xarxa d’informadors i prescriptors que ofereixin informació turística de qualitat a la comarca. De fet, durant l’acte, 11 empreses de la comarca van rebre l’acreditació com a Punt d’Informació Turística.

 

Per altra banda, es van lliurar les acreditacions del segell SICTED, distintiu que té com a finalitat aconseguir un nivell de qualitat homogènia entre les diferents destinacions turístiques. A través del Consorci de Turisme, les empreses i serveis turístics que participen al SICTED reben formació i assistència tècnica individualitzada, i assisteixen a tallers per tal de poder obtenir el distintiu que els acredita el seu compromís de qualitat turística. En aquesta ocasió, l’han rebut 28 empreses del Vallès Occidental, entre les quals hi ha el Restaurant La Pastora de Vacarisses. • Foto de grup de la trobada.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats