Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Estudi per transformar el centre urbà de Vacarisses

13 de juliol de 2017


L’objectiu és millorar l’habitabilitat del nucli històric, garantint la seguretat dels vianants i potenciant l’espai públic

 

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Vacarisses un estudi sobre el procés de transformació del centre urbà de la població. L’objectiu d’aquest treball és millorar l’habitabilitat del nucli històric, format per carrers estrets, pendents pronunciades i espais públics petits. Així, es pretén garantir la seguretat dels vianants i potenciar l’espai públic com a lloc d’intercanvi de comerç i de trobada dels seus habitants.

 

La Diputació de Barcelona ja va assessorar l’Ajuntament per fer una prova en l’espai públic, amb intervencions in situ de baix cost, com la ubicació de mobiliari i senyalística als carrers. La finalitat era arribar a un consens amb la ciutadania sobre les actuacions a fer, per després redactar els projectes i dur a terme les obres necessàries. Les conclusions de la prova s’incorporaran al projecte d’urbanització del centre de la població.

 

L’estudi recull les obres a fer sorgides d’aquesta prova pilot que es va iniciar el passat 10 de febrer per aconseguir un major grau d’encert en les propostes d’actuació. També s’han tingut en compte els treballs de la comissió de seguiment formada per veïns i veïnes, comerciants i personal de l’ajuntament, que s’ha reunit periòdicament durant aquests mesos. • El centre urbà de Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats