Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Un juliol de molta activitat a la biblioteca

10 de juliol de 2017


L’equipament ha programat activitats per a tots els públics i gustos

 

El juliol ha començat amb molta activitat a la Biblioteca El Castell. Dimarts, es van iniciar les esperades Trobades Gamer, perquè, si jugar a la consola ja és divertit, fer-ho a la biblioteca amb grans pantalles, amics i provant nous jocs es pot convertir en una gran experiència d’estiu! Els dimecres és el torn dels jocs de taula, amb una oferta molt variada per a grans i petits. I dijous va tocar l’espectacle en anglès, a càrrec de Kid’s&Us d’Olesa de Montserrat.

 

Divendres, es va fer un circuit de tallers dedicats a l’escriptor i il·lustrador Anthony Browne. A cada taller, s’explicaven contes i es treballava l’autor d’una manera diferent. Els resultats van ser espectaculars!! I dissabte, per qüestions meteorològiques, no es va poder encetar la bibliopiscina…, però tot arribarà!

 

I és que, durant tot el mes de juliol, la Biblioteca El Castell ha programat activitats gratuïtes i de qualitat per a totes les persones usuàries. Al llarg de la primera setmana, ja hi han passat més de 300 persones i el cofre dels passaports lectors es va buidant… Un passaport lector que permet viatjar lluny, ben lluny.


Relació directori

Biblioteca El Castell • Taller sobre Anthony Browne.
 • Trobada Gamer a la Biblioteca El Castell.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats