Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’Escola de Música finalitza el curs amb molta activitat

3 de juliol de 2017


L’alumnat i el professorat del centre han participat en diversos actes, tant de Vacarisses com de fora


Els dos darrers mesos de curs de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses han estat molt intensos. Al maig, van oferir un concert de grups instrumentals (jove, adult i combo), juntament amb l’alumnat de bateria i guitarra del Punt de Vol. Tan sols uns dies més tard, l’EMMV va participar en una trobada de cordes a Berga, amb altres escoles, com les de Valldoreix, Berga i Matadepera. Va ser tot un èxit de participació, amb més de 150 instruments i un ple absolut de públic.

 

Un any més, l’EMMV va amenitzar la Festa Major Petita. Els cors 1, 2 i jove del centre vacarissà i els cors infantil i juvenil de Tons i Sons de Terrassa van interpretar peces d’autors d’estils diversos, com Txarango i Blaumut. Emmarcat en la celebració del 10è aniversari de la Cursa de la Campana, l’acte es va valorar molt positivament, tant per la qualitat de l’espectacle com per la implicació de tots els músics i la quantitat de públic assistent.


Ja al juny, l’alumnat de banda va participar al cicle de concerts Va de Música, amb el grup local Hot Carajillo's Happy Band. Van interpretar-hi peces conjuntes, com Secret Love de George Michael i Walk between the raindrops de Donald Fagen, a banda del repertori particular de cada formació.


Uns dies més tard, van fer les ja tradicionals audicions instrumentals, obertes a tot el públic. Així, durant uns dies, vam poder gaudir d’una estoneta de música dels diferents instruments que s’ensenyen a l’EMMV.


El curs va finalitzar amb el concert Viatges, on els més petits del centre, juntament amb l’orquestra de guitarres i l’orquestra orff, van passejar-nos pels diferents continents, amb cançons molt divertides. Tot seguit, les orquestres i bandes van oferir els seus programes individuals, així com una peça conjunta: Smoke on the water, de R. Blackmore. I per tancar el mes, el professorat de l’EMMV, amb el seu grup The musicians, va participar al cicle Va de Música, on van interpretar repertori de diferents estils i èpoques.


Relació directori

Escola Municipal de Música • Concert de l'EMMV.
 • Concert de l'EMMV.
 • Concert de l'EMMV.
 • Concert de l'EMMV.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats