Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Oficina d’Atenció a l’Empresa

26 de juny de 2017


Conveni entre l’Ajuntament de Vacarisses i el de Terrassa per oferir aquest servei a les empreses i persones emprenedores del municipi

 

L’Ajuntament de Vacarisses ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Terrassa per oferir un servei d’atenció a l’empresa, que forma part de la Xarxa Reempresa. Es tracta d’un mercat únic de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un nou model d'emprenedoria i de creixement empresarial, on una persona emprenedora o una empresa que vol créixer pren el testimoni en la gestió d'una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l'activitat. Així, es facilita un punt de trobada òptim entre empreses cedents i reemprenedors perquè es produeixi la transmissió d'empreses amb les màximes garanties per a totes dues parts.

 

A qui s'adreça?

 • A empresaris que es volen jubilar o que ja no poden seguir portant els seus negocis i estan pensant en cedir-los.
 • A empreses que volen créixer mitjançant l'adquisició d'altres negocis.
 • A persones emprenedores que estan interessades en agafar el relleu d'una empresa en funcionament per donar-li continuïtat.

Serveis

El personal tècnic us acompanya i assessora durant tot el procés de transmissió d'una empresa i manté una posició neutral entre les dues parts des de la primera reunió de presentació de les parts i fins a la signatura del contracte de compravenda.

 • Sensibilització i informació a persones reemprenedores i cedents sobre les possibilitats i oportunitats que ofereix la Reempresa.
 • Assessorament individual a cedents i a reemprenedors, ja sigui per recollir la informació corresponent als seus projectes com per rebre assessorament en: l'elaboració del pla de cessió o pla de reempresa, en la recerca de finançament, en l'elaboració de l'oferta de cessió, en la determinació del valor del negoci, en la redacció de la documentació oficial en el procés de transmissió, etc.
 • Recerca de compradors potencials o, a l'inversa, d'empreses que s'adeqüin al tipus de negoci que cerquen els reemprenedors, mitjançant un sistema informàtic que lliga oferta amb demanda.
 • Avaluació de la idoneïtat d'iniciar un procés entre cedent i reemprenedor.
 • Acompanyament a empreses cedents i persones reemprenedores durant tot el procés de transmissió de l'empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Com demanar cita

Si vols reemprendre agafant la gestió d'una empresa o si vols cedir la teva empresa i estàs interessat/da en conèixer i participar en el programa Reempresa, demana cita telemàticament o per telèfon a l'OAE. Faràs una entrevista amb personal tècnic municipal per donar a conèixer la Reempresa, recollir tota la informació necessària perquè puguis participar-hi i donar-te d'alta al sistema informàtic. Amb les persones reemprenedores, es determina el perfil de l'usuari com a reemprenedor, així com les seves preferències respecte a l'empresa objectiu a reemprendre. En el cas de les empreses cedents, l'objectiu principal de l'entrevista és determinar el perfil d'empresa cedent, validar la documentació aportada, determinar una primera oferta de cessió i, posteriorment, publicar l'anunci al web.

 

Oficina d'Atenció a l'Empresa

Telèfon: 93 739 70 00

Adreça electrònica: atencioempresa@terrassa.cat

Correu postal: C/ dels Telers, 5 1r-2ª • Logo Reempresa

Documentació adjunta

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats