Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La piscina municipal inaugura temporada

16 de juny de 2017


A banda d’un estalvi important d’aigua, hi haurà diverses novetats, com un accés per a persones amb mobilitat reduïda, més franges per als tiquets puntuals, un abonament per a famílies monoparentals i una zona d’ombra

 

Aquest dissabte, la piscina municipal torna a obrir les portes, després de les reformes fetes. Una de les novetats és la fondària, d’1,60 metres, millorant així la seguretat de les persones usuàries, sobretot dels infants. Aquest canvi també suposa un important estalvi econòmic i d’aigua, no només per la menor fondària, sinó també per haver resolt una fuita de feia anys. Així, entre l’omplerta inicial i la reomplerta que s’havia de fer al llarg de l’estiu, s’estalviaran més de 225.000 litres d’aigua. El sistema emprat per omplir la piscina ha estat mixt, entre aigua de la xarxa i cubs.

 

Accés a l’equipament

Una altra de les millores de la nova temporada de la piscina municipal són els accessos. Els cotxets d’infants i les persones amb mobilitat reduïda podran accedir-hi per la porta que hi ha al darrera de l’Ajuntament. Per facilitar-ho, s’hi han instal·lat un timbre i un polsador perquè el personal de la piscina pugui obrir sense perdre de vista res del que hi passa. En breu, aquest accés serà més còmode, ja que s’hi ubicarà una rampa adaptada a cadires de rodes (l’actual té més d’un 20% de pendent i no compleix la normativa vigent). Les persones amb mobilitat reduïda també podran accedir al bar de la piscina directament, sense cap barrera arquitectònica.

 

Tiquets i abonaments

Aquest primer cap de setmana d’obertura, l’entrada a la piscina serà gratuïta. Després, la venda de tiquets puntuals es farà al bar de la piscina i el control d’accés anirà a càrrec del personal de l’equipament. Hi ha novetats quant als tipus de tiquets que es podran adquirir: n’hi haurà de diaris, vàlids entre les 11 i les 20 h; de matí, entre les 11 i les 15 h, i de tarda, entre les 15 i les 20 h. Aquestes franges també estaran disponibles en cap de setmana, tot i que amb unes altres tarifes. Pel que fa als abonaments, continua el familiar, que manté el preu d’altres anys, i s’hi afegeix l’abonament monoparental, a meitat de preu (40 euros per a tota la temporada).

 

Espai pícnic

Per tal de complir la normativa higienicosanitària vigent, la zona de pícnic deixarà de tenir un accés directe des de la piscina. S’hi podrà accedir per la part posterior, evitant així les restes de beguda i menjar a l’interior de la platja de la piscina. A més, s’hi instal·laran lones per garantir una zona d’ombra i protegir-se del sol.


Relació directori

Piscina municipal

 • Adreça C/ Pau Casals (nucli urbà)
 • Horari 11-20 h
 • Telèfon 93 828 10 27 (Poliesportiu municipal)
 • Email esports@vacarisses.cat


 • La piscina, acabant-se d'omplir.
 • La piscina es va començar a omplir ahir a la tarda.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats