Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nova edició del Va de Música

29 de maig de 2017


El cicle de concerts torna amb el swing com a principal protagonista i la presentació d’una banda sorgida de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses


Un any més, torna el cicle de concerts Va de Música. Programats al llarg d’aquest mes de juny, ens oferiran diferents estils per arribar a tots els públics, tot i que l’estrella serà el swing.

 

La primera cita serà l’espectacle Little Swing, concebut per ser ballat i cantat en família. El repertori està compost per cançons tradicionals i populars catalanes, passades pel filtre del swing. Durant el concert, mentre els més petits gaudeixen d’un espectacle d’animació, es convidarà les famílies a participar i ballar el Lindy Hop. Precisament, el fil conductor són aquests dos personatges: la Lindy, amant del ritme i el ball, i en Hop, apassionat per la música i els instruments. La representació tindrà lloc el 3 de juny, a El Mimó, en el marc de la Festa del Medi Ambient.

 

Uns dies més tard, el 9 de juny, el Va de Música s’uneix a la commemoració del 10è aniversari de la cursa de La Campana. L’encarregada d’amenitzar-ho serà la Hot Carajillo’s Happy Band. Hi presentarà l’espectacle Swing Party, inspirat en "l'ambient carajillo" que hi havia als clubs de l’Amèrica dels anys 40 i 50. Així, s’hi recrearan els temes de swing i rythm’n blues de l’època, de la mà dels més grans creadors, com Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan o Benny Waters, passant pel mateix Louis Armstrong o Renato Carosone. I en una peça, hi col·laborarà la banda de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses. Tot plegat, implicant el públic i convertint el concert en una festa col·lectiva.


La clausura del cicle Va de Música serà el 30 de juny, als Jardins del Lladern. La vetllada suposarà la presentació d’un nou grup, The musicians, format pel professorat de l’Escola Municipal de Música.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats