Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El Cor de Vacarisses té molta activitat!

25 de maig de 2017


El passat dia 1 de maig ens van convidar a participar, conjuntament amb la Coral Flor de Lis, al concert que cada any s’ofereix al Rei, la Reina, el Cavaller St. Jordi, la Princesa i tota la seva cort a l’Església St. Miquel de Montblanc, dins la Setmana de Festes Medievals del poble. Tot el poble estava engalanat i hi havia tallers medievals, justes, falcons,... Tots els seus ciutadans hi participaven i el seu vestuari era totalment adequat al moment i tan autèntic que realment et senties immers en l’edat mitjana.

 

Cal esmentar que ens van tractar a cos de rei: esmorzar només arribar a Montblanc, una visita guiada per les muralles i pel poble, i un dinar de germanor amb tota la reialesa. Va ser una experiència inoblidable que ens agradaria repetir!

 

Per altra banda, i com ja va sent habitual cada any, el Cor de Vacarisses va fer la Trobada de Corals, altrament dita Xococoncert, el passat 7 de maig. Aquest any vam celebrar la XXI Trobada i va ser tot un èxit, tot i ser conscients que en una trobada així no tot és perfecte.

 

Les corals Ariadna de la Garriga, Contrapunt de Malgrat de Mar, Orfeó S.C. Joventut Terrassenca i Violes de Sabadell ens van acompanyar i, certament, tant els programes escollits com la realització van delectar un públic incondicional que, en acabar, va aplaudir a desdir. No hi va faltar la xocolatada! Bona manera d’acabar la festa, ja que, entre mos i mos, va donar peu a una convivència molt enriquidora.

 

Des d’aquí, volem donar les gràcies a tots els participants, des de les corals visitants (pel seu esforç) fins als directors (que, amb la seva professionalitat i paciència, aconsegueixen treure de nosaltres el millor), passant pel públic assistent i tots els col·laboradors que tant ajuden a fer realitat la nostra festa. Esperem ser-hi de nou l’any vinent amb les mateixes ganes i il·lusions.

 

I encara no hem acabat! Farem actuacions esporàdiques a la Festa Major Petita per tal de donar-nos a conèixer a tots aquells que encara no saben que existim.

 

Per cert, si us agrada cantar, per què no veniu? Assagem els dimecres a les 9 del vespre a la Sala G de La Fàbrica. Apa, animeu-vos-hi!!!

 

Isabel Trias, Cor de Vacarisses


Relació directori

Associació Cor de Vacarisses

 • Adreça C/ del Bruc, 3
 • Telèfon 637 777 458
 • Email stefania.zanier@gmail.com
 • Descripció Promocionar la cultura musical, essent les seves funcions principals promoure i donar a conèixer qualsevol tipus d’activitat musical. Donar a conèixer els valors propis de la nostra cultura i de la nostra llengua a altres cultures, des d'una relació d’igualtat i atenció a la diversitat.


 • Xococoncert.
 • Actuació del Cor de Vacarisses a Montblanc.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats