Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Avís de risc per fred

10 de gener de 2019


A partir de la mitjanit d'avui, es preveu que es puguin assolir temperatures mínimes extremes amb afectació a pràcticament tot el territori català

 

D'acord amb les informacions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon emetre un Avís de risc per fred. A partir de la mitjanit d'avui, es preveu que es puguin assolir temperatures mínimes extremes amb afectació a pràcticament tot el territori català.


El llindar establert pel Servei Meteorològic de Catalunya es correspon amb la superació de la temperatura mínima diària de cada municipi establerta pel percentil 2. El percentil 2 d’una estació meteorològica automàtica (EMA) és el valor estadístic que deixa per sota el 2% de les temperatures mínimes diàries més baixes de la sèrie estudiada (que correspon al període de desembre a març, entre els anys 2007 i 2016). Per tant, només el 2% de dies de tota la mostra la temperatura mínima en els mesos més freds ha estat inferior a aquest valor. • Mapa de perill.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats