Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Torna la campanya "Vacarisses, Vacances Segures"

22 de juliol de 2019


Un any més, les veïnes i els veïns que s’absentin del seu domicili durant l'estiu poden deixar una clau a la Policia Local

 

Aquest estiu torna la campanya Vacarisses, Vacances Segures, fins al 30 de setembre. De nou, els veïns i veïnes del municipi que s’absentin del seu domicili durant aquest període poden deixar una clau a la Policia Local, ser avisats en cas de necessitat i/o designar una persona de confiança amb qui la policia pugui contactar.

 

L’objectiu és que les persones inscrites a la campanya puguin gaudir de les seves vacances amb total tranquil·litat. A més, conèixer quins són els habitatges buits durant les vacances estiuenques permetrà millorar el servei de prevenció de la seguretat ciutadana. Tanmateix, no es pretén substituir la vigilància privada de les llars.  • Les persones adherides a la campanya han d’omplir un formulari i dipositar les claus del seu domicili en un sobre precintat.

Documentació adjunta

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats